Toimitusehdot

 

 

TOIMITUKSET

Tilauksen maksamisen jälkeen pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti.Yleensä käsittelemme tilaukset samana päivänä sekä tilaukset jotka on tehty ennen klo:11.00 lähetetään samana päivänä ellei tuoteselosteessa erikseen mainita tuotteen toimituksen viivästymisestä.

  • Tilauksen käsittely yleensä 24 tunnin sisällä.
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää .
  • Taljakauppa käyttää tällä hetkellä Postin palveluita kaikkiin toimituksiin.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista.Katso lähin noutopisteesi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.

TOIMITUSTAVAT

Postipaketti Toimitus ja käsittely maksu 8,90€

 
KOSKA RAHAT PALAUTUVAT?
Verkkokauppapalautuksissa tuote palautuu keskusvarastollemme, jossa palautukset käsitellään ja hyvitetään. Taljakauppa palauttaa rahat ensitilassa tai viimeistään Kuluttajasuojalain mukaan 30 päivän kuluessa tavaran takaisin saatuaan.
LUOTTOKORTILLA MAKSETTU TUOTE
Jos tuotteet on maksettu luottokortilla, summa hyvitetään luottokorttitilillesi. Muista tarkistaa hyvitys tiliotteestasi. Mikäli tuote on palautettu postitse, vie jonkin aikaa ennen kuin hyvitys näkyy tiliotteella.

OTA YHTEYTTÄ

 

PALAUTUKSET JA VAIHTO

 

  • Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.
  • Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan.
  • Käyttöön otetun tuotteen hinnan arvonalennus on 100%.
  • Ota yhteyttä sähköpostilla ennen tilauksen palautusta tai vaihtoa.
  • Postista noutamatta jättäminen ei ole palautus.
  • Palautus ilmainen vain asiakaspalautuksena lähettämällä.
  • Taljakauppa ei hyvitä lähetyskustannuksia jos asiakas lähettää palautuksen omalla kustannuksella.

Jos lähetät vaihdettavan tai palautettavan tuotteen postitse, ja liitä pakkauslista mukaan lähetykseen. Tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa.

Kirjoita osoitteeksi:

Bellazze Oy c/o Lemmikkimaailma
Uudenmaantie 17
20700 Turku


Taljakauppa maksaa palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvat postikulut max. 2 krt asiakaskohtaisesti. Tämän jälkeen asiakas vastaa itse palautuskustannuksista.
Kaikista palautuksista tehtävä etukäteen ilmoitus sähköpostilla info@taljakauppa.com tai ota yhtettä sivulta klikkaamalla TÄSTÄ  
Jos palautuksesta ei ole ilmoitettu tai jos asiakkaan olisi itse pitänyt maksaa palautuskulut, perimme 8.90€ toimitusmaksun, joka vähennetään palautettavasta summasta. Saat postista palautuskuitin todisteeksi palautuksestasi. Säilytä tämä kuitti kunnes olet saanut hyvityksen palautetusta tuotteesta. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää max. 14vrk.

Huom! Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia. Postista hakematta jättämistä ei katsota palautukseksi. Tällöin veloitamme 16,50€ kuljetus ja pakkauskustannukset asiakkaalta.