Toimitusehdot

TOIMITUKSET

HUOM. VARASTOMME LOMAILEE 5-10.7.2020. TÄMÄN AIKANA TULLEET TILAUKSET PAKATAAN LOMAN JÄLKEEN.

Tilauksen maksamisen jälkeen pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti.

  • Tilauksen käsittely yleensä 48 tunnin sisällä.
  • Toimitusaika 2-3 arkipäivää .
  • Taljakauppa käyttää tällä hetkellä Postin palveluita kaikkiin toimituksiin.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista.  Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.

 

TOIMITUSTAVAT

Nyt yli 50€ tilauksille ilmainen toimitus!

Postipaketti- Nouto Postista Toimituskulut 6,90€.

 

PALAUTUKSET JA VAIHTO

 

  • Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.
  • Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan.
  • Käyttöön otetun tuotteen hinnan arvonalennus on 100%.
  • Postista noutamatta jättäminen ei ole palautus.
  • Palautus ilmainen vain asiakaspalautuksena lähettämällä.
  • Taljakauppa ei hyvitä lähetyskustannuksia jos asiakas lähettää palautuksen omalla kustannuksella.

Kun haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@taljakauppa.com saadaksesi palautukseen tarvittavat lähetystiedot. Taljakauppa maksaa palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvat postikulut max. 2 krt asiakaskohtaisesti. Tämän jälkeen asiakas vastaa itse palautuskustannuksista.

Jos palautuksesta ei ole ilmoitettu tai jos asiakkaan olisi itse pitänyt maksaa palautuskulut, perimme 8.90€ toimitusmaksun, joka vähennetään palautettavasta summasta. Saat postista palautuskuitin todisteeksi palautuksestasi. Säilytä tämä kuitti kunnes olet saanut hyvityksen palautetusta tuotteesta. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää max. 14vrk.

Huom! Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia. Postista hakematta jättämistä ei katsota palautukseksi. Tällöin veloitamme 16,50€ kuljetus ja pakkauskustannukset asiakkaalta.KOSKA RAHAT PALAUTUVAT?
Verkkokauppapalautuksissa tuote palautuu keskusvarastollemme, jossa palautukset käsitellään ja hyvitetään. Taljakauppa palauttaa rahat ensitilassa tai viimeistään Kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Taljakauppa voi pidättää maksun kunnes tilaus on palautunut ja se on voitu tarkistaa.
LUOTTOKORTILLA MAKSETTU TUOTE
Jos tuotteet on maksettu luottokortilla, summa hyvitetään luottokorttitilillesi. Muista tarkistaa hyvitys tiliotteestasi. Mikäli tuote on palautettu postitse, vie jonkin aikaa ennen kuin hyvitys näkyy tiliotteella.

OTA YHTEYTTÄ