Maksutavat

Paytrail

 

Maksupalvelutarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

-------------------------
Collector Lasku/Osamaksu
 
Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.
 
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.  
 
Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
 
Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.
 
Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
 
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf
 
Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

-------------------------

 Jousto lasku ja osamaksu

Jousto luotto on hyödykesidonnainen kertaluotto. Luoton myöntää DFC Nordic Oy (jäljempänä luotonantaja). Luotto voidaan hakemuksesta myöntää henkilölle, joka on iältään 20–75 vuotias, asuu vakituisesti Suomessa ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Luotonantaja ilmoittaa hakemuksen perusteella tehtävästä päätöksestä hakijalle sähköisesti. Luotonantajan hyväksymä luottohakemus yhdessä sopimusehtojen kanssa muodostaa kuluttajaluottosopimuksen hakijan (jäljempänä luotonsaaja) ja luotonantajan välille.

 

Luotonantaja käyttää luottoa myöntäessään ja valvoessaan hakijan henkilöluottotietoja. Luottotiedot hankitaan Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä Luotonsaaja hyväksyy, että luotonantaja voi selvittää luotonsaajan luottokelpoisuuden Instantor AB:n tarjoaman palvelun avulla. Luotonsaaja kirjautuu luottohakemusta tehdessään Instantor AB:n palveluun noudattaen Instantor AB:n sopimusehtoja. Luotonsaaja antaa suostumuksensa siihen, että luotonantaja käyttää luoton myöntämisessä hyväksi Instantor AB:lta saatua luottotietoarviota.

 

Luotonsaaja antaa luotonantajalle oikeuden kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja luotonsaajan aikaisemmista luotoista luottohakemuksen käsittelyä varten. Luotonsaaja antaa suostumuksen sille, että luotonantaja luovuttaa näitä luotonsaajaa koskevaa tietoja luotosta muille luotonantajille.

 

Luotonantaja ei ole velvollinen perustelemaan tekemiään luottopäätöksiä luoton hakijalle/hakijoille.

 

Myönnettävän luoton määrä on luotonhakijan valinnan mukaisesti Jousto Laskulla enintään 1000 euroa ja Jousto Osamaksulla enintään 2000 euroa, se on aina yhtä suuri kuin oston kokonaishinta. Luotonantaja perii luotonsaajalta laskutusmaksun. Luottojen laina-aika on vähintään 14 päivää ja enintään 12 kuukautta. Luotonantaja maksaa ostoa vastaavan luoton määrän verkkokauppiaan tilille.

 

Jousto Laskussa ei ole erillistä vuosikorkoa. Jousto Osamaksussa Luotonsaajan koronmaksuvelvollisuus alkaa siitä päivästä, kun tilaus kirjautuu verkkokauppaan ja verkkokauppias hyväksyy tilauksen. Luoton kulloinkin maksamattomalle pääomalle peritään vuotuista korkoa kuluttajaluottosopimuksen mukaan. Korko muodostuu luottoa hakiessa sovitusta kiinteästä korosta. Lainan todellinen vuosikorko lasketaan kuluttajansuojalain mukaisesti.

Esimerkkejä luoton todellisesta vuosikorosta:

 

Luoton määrä 500 euroa, 12 takaisinmaksuerää, todellinen vuosikorko 61,78 %

 

Luoton määrä 1000 euroa, 12 takaisinmaksuerää, todellinen vuosikorko 47,31 %

 

Luoton määrä 1500 euroa, 12 takaisinmaksuerää, todellinen vuosikorko 42,68 %

 

Ehdot kokonaisuudessaan löydät täältä.