Usein Kysytyt Kysymykset

Kaikki lehmän ja häräntaljamme tällä hetkellä tulevat Etelä-Amerikasta. Lampaantaljojemme alkuperämaa on Islanti.Lampaat laiduntavat vapaana isojen tilojen mailla ja ja ovat mulesing- vapaita. Taljojen käyttö sisutuksessa on erittäin eettistä, koska eläimiä ei tapeta taljan takia,vaan taljat syntyy lihateollisuuden sivutuotteina.Maahantuomme kaikki tuotteet itse ja kaikki lähettämämme taljat tulevat suoraan Suomesta varastostamme.
Kyllä! Kuvaamme ja mittaamme jokaisen lehmäntaljan erikseen ja numeroimme ne. Lampaantaljat ovat juuri sitä väriä mitä kuvassa tai jos lampaantalja on numeroitu, saat juuri sen taljan minkä näet kuvassa.
Lehmäntaljaa / Häräntaljaa voi käyttää monipuolisesti ja uskomattoman helppo puhdistaa se vaatii vain vähän vaivaa pitää se puhtaana ja kauniin näköisenä. Aito talja kestää pidempään kuin tavalliset matot eikä siitä irtoa pölyä joten se sopii hyvin myös allergikoille.Katso tarkemmat hoito-ohjeet TÄSTÄ
Normaalisti postitamme tilatut tuotteet 48 tunnin sisällä.
Olemme maahantuoja joten et maksa turhista välikäsistä toisin kuin eräillä jälleenmyyjillä meillä OVH hinnat ovat valmiiksi alennettuja.
Kaikki tuotteemme ovat uusia.